Hoofdmenu  

   

Login  

   

Vacature biotechnicus/elektronicus GZA

Ben je geboeid door techniek? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis?
Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van onze patiënten?
Dan ben jij de technicus/elektricien die wij zoeken voor GZA.

Jobinhoud

Als biotechnicus/elektronicus op de biotechnische dienst sta je, samen met je collega’s, in voor het onderhoud en herstellingen aan diverse (hoofdzakelijk elektronische) medische - en verpleegkundige apparatuur van het ziekenhuis.

Je herstelt defecten aan medische toestellen snel en efficiënt en controleert de toestellen periodiek aan de hand van vastgelegde procedures.

· Je wordt in een multidisciplinaire werkomgeving tewerkgesteld. Hierbinnen bied je technische ondersteuning aan andere afdelingen, artsen en aan het operatiekwartier.

· Je beheert medische apparatuur met behulp van ons facilitair software pakket, zoals bijvoorbeeld inventarisatie en montage van nieuwe toestellen.

· Je streeft naar een efficiënte dienstverlening met behulp van de ter beschikking gestelde ICT – en elektronische middelen.

· Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur.

Vereisten

· Je bent in het bezit van een graduaat of bachelordiploma biotechniek/medische instrumentatie, elektronica of elektromechanica (met een hoge affiniteit voor elektronica) of gelijkwaardig door ervaring.

· Je hebt een brede interesse in de medische wereld en je bent bereid tot bijscholing zowel binnen het ziekenhuis als bij externe leveranciers.

· Je bent contactvaardig en klantgericht. Je treedt makkelijk in overleg met de verschillende betrokken partijen.

· Je werkt graag oplossingsgericht.

· Je kan zelfstandig en efficiënt werken. Je bent bereid om zelfstandig de werking van nieuwe toestellen onder de knie te krijgen.

· Je werkt vlot met de meest gangbare PC-applicaties (o.a. MS Office, facilitair software pakket).

· Kennis van medische apparatuur is een sterk pluspunt.

 

Meer info in solliciteren via http://www.werkenbijgza.be/vacatures/detail/job/biotechnicuselectronicus-1/